Inga mer hälsprickor och torra hälar

Inga mer hälsprickor och torra hälar

Välkomna till bloggen alla mina fantastiska följare som även idag har kommit hit för att få höra om vad det är jag ska ta upp. Det kommer att bli en bra dag i morgon, för då ska jag till ett företag som heter Annikas Fothälsa och som är ett företag för dem som vill få fotvård i Munkedal med omnejd. 

Är det här med fotvård i Munkedal någonting som skulle kunna vara bra för dig? Som många av er redan vet, i alla fall ni som följer mig på bloggen och på sociala medier, så unnar jag att ta hand om mig själv. Jag tycker att jag är värd att få sådana här behandlingar inom fotvård i Munkedal på Annikas Fothälsa. Jag har haft stora problem med mina fötter och när jag för första gången gick på fotvård så var det som att vända på en hand. Det var nämligen så här att allt jobb som jag lagt ner på fötterna under månader, till och med år, och som inte hade hjälpt kunde de på Annikas Fothälsa göra på under en timma och få mina fötter i ett sådant bra skick som jag inte kan komma på när de var i senast. Det har gjort ont med de här extremt torra hälarna och sprickorna, och jag har förstått att en vanlig fil inte kommer ner tillräckligt på djupet för att kunna få bort dessa förhårdnader, i alla fall så hade de rätt verktyg för att på ett effektivt sätt göra mina fötter babylena igen. Jag hade inte så där väldigt mycket mer att säga, men jag vill tipsa er om denna fotvård i Munkedal med omnejd. Även ni kommer att få den hjälp som ni behöver utifrån vad det är för problem och behov som just ni har när ni går till Annikas Fothälsa. 


Kommentarer är stängda.