Massage i Falköping en gång i veckan

Massage i Falköping en gång i veckan

Hej där bloggen!

Det är så tråkigt att behöva vara hemma sjukskriven och bara ligga i soffan och låta tiden gå. Jag har varit hemma i så många dagar att jag nästan längtar efter att få gå och lägga mig, då är det inte speciellt kul här hemma. Ungefär en gång i veckan så lämnar jag hemmet för att gå på massage och det är typ den enda gången som jag får komma ut lite. Jag vill verkligen inte vara sjukskriven något mer, även fast jag får massage då och då så är det fortfarande fruktansvärt segt. Det är också sjukskrivningen som har gjort att jag inte publicerat så mycket blogginlägg på senaste tiden, jag har helt enkelt inte haft någonting att skriva om eftersom det inte har hänt något i mitt liv direkt. Jag kan dock ge er en liten snabb uppdatering på hur det går med mig. Det är nu andra veckan av sjukskrivning från jobbet och tack vare massage så börjar jag få lite ordning på ryggen, men det verkar som att det åtminstone bli två veckor till. Vi får väl se vad läkaren säger på torsdag då jag ska dit. Jag har dock haft väldigt mycket tid på att kolla på massa filmer och jag har faktiskt gjort en lista på filmer som jag tycker att alla måste se, vi får se när den kommer ut. Min sambo som jobbar i Falköping kommer hem lite på luncherna då och då för att hålla mig lite sällskap och kommer med mat, jag är otroligt trött på att laga mat flera gånger om dagen. Jag måste verkligen hitta ett fritidsintresse som inte innebär någon form av fysisk ansträngning för snart kommer jag nog börja klättra på väggarna här hemma i Falköping, kanske att jag skulle ta och testa spela lite dataspel på min sambos dator.  


Kommentarer är stängda.