Var på massage i förmiddags

Var på massage i förmiddags

Hej alla vänner, vad hittar ni på idag? Nu ska jag berätta vad jag gjorde tidigare, i förmiddags. Jag var på massage och efteråt kände jag mig helt borta i huvudet, fast på ett behagligt sätt. Det var bra att jag tog bussen hem och inte körde bil eftersom jag blev trött efteråt och var tvingad att lägga mig och sova. Jag var i alla fall på ett företag som heter Beneath your beauty, och är det någon av er som har varit där hos dem på en massage i Edsbyn så undrar jag om er upplevelse var lika bra som min av att få massage hos dem? 

Innan har jag varit hos ett annat företag och fått en helt annan slags massage, men det var en mer hårdhänt massage som inte alls passade mig, så den här gången bestämde jag att jag skulle prova den rygg och nackmassage som erbjuds där hos Beneath your beauty. Det var precis vad jag behövde för jag tycker jämt jag är stel i nacken och har ont i ryggen. Kvinnan som tog emot mig på företaget var trevlig och jag kände mig verkligen varmt välkomnad, och min totala upplevelse av denna massage i Edsbyn var at den var väldigt bra och passade mig och mina behov som handen i handsken. Dit kommer jag definitivt att bege mig igen och vi får se när det blir. Det är viktigt att lyssna på sin kropps signaler, och känner ni er stela och ömma så är det nog en massage ni behöver, och kanske till och med en massage i Edsbyn hos Beneath your beauty. Nu får jag sätta på en kopp kaffe snart för jag har fortfarande inte riktigt vaknat känner jag, men ni får i alla fall ha det så bra så får ni komma tillbaka till bloggen senare. 


Kommentarer är stängda.